נקניקיות מרגז ים תיכוניות

12-15 נקניקיות

מה צריך? 

קילו וחצי בשר בקר טחון פעמיים, מומלץ להשתמש בנתח שפונדרה
2 כפות פפריקה מתוקה
2 כפות פפריקה חריפה 
כף מלח
כפית פלפל שחור
כף קימל טחון
כף כמון
חצי כוס מים
מטר וחצי מעיים סינטטיות
חוט שמשון

איך מכינים?

בקערה מערבבים בצורה יסודית את כל התבלינים יחד עם הבשר והמים (במידה וטוחנים בבית את הבשר, מתבלים לפני הטחינה).
מעבירים את התערובת למכונת הטחינה עם אביזר המילוי, ומלבישים את המעיים על אביר המילוי.
ממלאים את המעיים כך שלא יהיו דחוסים מדי, ומחלקים בצורה שווה לנקניקיות במשקל 100-120 גרם לאחת. קושרים כל נקנקיה בעזרת חוט הקשירה.
לפני הצלייה, שומרים את הנקניקיות עד יומיים במקרר.
מומלץ לשלוק את הנקניקייה במים בטמפרטורה של 80 מעלות.
צולים את הנקנקיות על פלנצה עד לצריבה קלה ומגישים .
 
צילום: דניה וינר
 
X
שם:
נושא הפניה:
טלפון:
אימייל: