פורל מעושן בעשבי תיבול

10 מנות

מה צריך? 

6 פורלים במשקל של כ-600 גרם כל אחד, שלמים ונקיים
 
לכבישה:
 

3 ליטר מים
300 גרם מלח ים
 100 גרם סוכר דמררה 

איך מכינים?

בקערה גדולה מערבבים את כל חומרי הכבישה.
מכניסים את הדגים ומשרים לפחות ליום – עדיף למשך שלושה ימים. מאכסנים במקרר.
לאחר ההשרייה, מוציאים את הדגים, שוטפים ומייבשים היטב. מעשנים בעזרת נסורת מעורבת בענפי רוזמרין, טימין וזעתר טריים במשך כ-30 – 45 דקות, או עד שהדגים מקבלים גוון זהוב – דבש.

צילום: דניה וינר
X
שם:
נושא הפניה:
טלפון:
אימייל: