תפוחי אדמה פשוטים ומנצחים

6 מנות

מה צריך?

12 מנות תפוחי אדמה אדומים, אפשר גם בהירים
חצי כוס שמן זיץ
כף מלח גס
כפית פלפל שחור גרוס
כפית סוכר חום
כף אורגנו יבש קצוץ

איך מכינים?

בסיר עם מים ומלח מבשלים את תפוחי האדמה על אש גבוהה עד לריכוך. אפשר לבדוק זאת על ידי הכנסת סכין שפיצית שחודרת בקלות.
מעבירים למסננת ומצננים.
בעזרת כף היד מועכים קלות כל תפוח אדמה.
מזלפים שמן זית, מפזרים באופן שווה את התבלינים ומניחים על הגריל עד שתפוחי האדמה צרובים מכל הכיוונים.

צילום: דניה ויינר
X
שם:
נושא הפניה:
טלפון:
אימייל: