קונפי שום

פריט חובה בדרך אל המזווה המושלם

מה צריך?

כלי חרס / מתכת עם מכסה שמתאים להניח על הגריל

קילו וחצי שיני שום קלופות
שמן זית לכיסוי

איך מכינים?

בכלי חרס או מתכת שאפשר להניח על הגיל, מניחים את שיני השום ומכסים בשמן זית.
מבשלים על להבה נמוכה על הגריל עד לבעבוע עדין.
מורידים מהאש אחרי כ - 20 דקות. מחכים שהשמן יתקרר ומעבירים לצנצנת מעוקרת. שומרים מחוץ למקרר.

טיפ לוהט: בכדי לשמר את הקונפי לאורך זמן, הקפידו להוציא את שיני השום בכפית נקייה.

צילום: דניה ויינר
X
שם:
נושא הפניה:
טלפון:
אימייל: