קבאב רומני

8 מנות

מה צריך? 

קילו וחצי בשר בקר טחון פעמיים, מומלץ מנתחי שפונדרה ופאלדה

10 שיני שום כתושות
כף מלח
כפית פלפל שחור
כף סודה לשתייה מעורבבת בכוס סודה
חצי כוס סודה
 

איך מכינים?

בקערה לשים את כל החומרים עד לקבלת תערובת אחידה. 
מניחים בצד לחצי שעה.
יוצרים קציצות ארוכות ועבות.
צולים על אש נמוכה מאוד ומסובבים של שתי דקות לצלייה אחידה, או עד למידת העשיה הרצוי ומגישים.

צילום: דניה ויינר
X
שם:
נושא הפניה:
טלפון:
אימייל: