אנטריקוט מעושן

20 מנות

מה צריך?

5-6 קילו אנטרקוט טרי עד העצם, מפרה מבכירה
 
לתיבול:
 
2 כפות מלח גס
2 כפות פלפל שחור גרוס
 

איך מכינים?

מכניסים למעשנה למדף תחתון למשך כשעה והופכים במהלך העישון.
לאחר שעה, עוטפים היטב בנייר אלומיניום, מעלים את גובה הרשת ומעשנים למשך כשלוש שעות נוספות.
מוציאים מהמעשנה, ומניחים את הנתח על קרש חיתוך, למנוחה של חצי שעה לפחות.
מתבלים במלח ופלפל, פורסים ומגישים. 
 
טיפ לוהט:
כדאי להקפיד לא לתבל את הנתח במלח ופלפל לפני כניסתו למעשנה כדי לא לקבל טעמים של תבלינים חרוכים.
 
צילום: מיכל פילץ
X
שם:
נושא הפניה:
טלפון:
אימייל: